Második alkalommal jelent meg a legátfogóbb gasztronómiai ranglista

Idén második alkalommal jelent meg a Dining Guide étteremtesztelőinek jóvoltából a TopLista Gasztronómia 2011. A magyarországi sajtópiac legátfogóbb gasztronómiai kiadványának számító TopLoplista közel 30 különböző tematikájú listával kívánja bemutatni hazánk legjobb éttermeit, cukrászdáit, koktélbárjait, reggeliző helyeit és egzotikus kifőzdéit.

A tavalyi listához képest három új étteremmel gyarapodott a legjobbak rangsora, felkerült ugyanis a Nobu, a Spejz és a Mák bisztró is. Az éttermek képzeletbeli dobogójának bronzérmese a Chateau Visz, ezüstérmese a Babel Delicate, míg aranyérmese az első Michelin-csillagos étterem a Costes lett. A több mint 140 oldalas kiadványban, a rangsorok mellett érdekes cikkeket is olvashatunk, pl. rakott krumpli receptek sztárséfektől, gasztronómiai túrákról, vagy neves gasztrobloggerek kedvenc alapanyagairól.


Cikkajánló
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- Nyelv babérral - gasztronómiai szöveggyűjtemény
- Újra a Stand a legjobb étterem

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing