Második alkalommal jelent meg a legátfogóbb gasztronómiai ranglista

Idén második alkalommal jelent meg a Dining Guide étteremtesztelőinek jóvoltából a TopLista Gasztronómia 2011. A magyarországi sajtópiac legátfogóbb gasztronómiai kiadványának számító TopLoplista közel 30 különböző tematikájú listával kívánja bemutatni hazánk legjobb éttermeit, cukrászdáit, koktélbárjait, reggeliző helyeit és egzotikus kifőzdéit.

A tavalyi listához képest három új étteremmel gyarapodott a legjobbak rangsora, felkerült ugyanis a Nobu, a Spejz és a Mák bisztró is. Az éttermek képzeletbeli dobogójának bronzérmese a Chateau Visz, ezüstérmese a Babel Delicate, míg aranyérmese az első Michelin-csillagos étterem a Costes lett. A több mint 140 oldalas kiadványban, a rangsorok mellett érdekes cikkeket is olvashatunk, pl. rakott krumpli receptek sztárséfektől, gasztronómiai túrákról, vagy neves gasztrobloggerek kedvenc alapanyagairól.


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing