Márciusi zsongás

2014.03.13. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Márciussal hivatalosan is beköszöntött a tavasz, szerencsére ez egyre jobban érzékelhető az időjárásban is. Szépen lassan feléled a természet és körülvesz minket a mindenből áradó megújulás és frissesség.

De mi vajon felkészültünk erre a változásra?

Érdemes kicsit elmélyedni a tavaszi tervezésben. Ha tudatosan ráhangolódunk, akkor nem érhet minket különösebb meglepetés. Nézzük át a szekrény mélyén lapuló ruhatárunkat, hiszen a melegebb öltözetet lassan teljesen felváltja a lenge öltözet.

Használjuk ki a kedvező időt és válasszunk ki egy izgalmas helyszínt vagy programot a szabadban, ahol kicsit kikapcsolódhatunk.

Tavaszi tisztítókúra. HOL Magazin 2014.

Ne feledkezzünk meg a szervezetünkről sem! Tartsunk mi is a megújuló természettel és indítsuk a márciust tiszta lappal. Ennél alkalmasabb időpontot nehezen találunk a belső változásra. A tél után vágjunk bele bátran egy egyszerű tisztítókúrába.

Márciusi tisztítókúra. HOL Magazin 2014.

Gondoljunk gyermekeinkre is, hiszen a jegyek romlásában szerepet játszhat a hirtelen változással érkező tavaszi fáradtság is. Töltődjünk fel tehát velük együtt testileg és lelkileg egyaránt, hogy ne foghasson ki rajtunk a tavasz.

Márciusi zsongás. HOL Magazin 2014.

A jó időben nem maradhat el a könnyed sport sem. Hozzuk formába magunkat! Kitűnő lehetőség például a jótékony és egyszerűen alkalmazható aquafitness.

Az említett témakörökben részletesen is elmerülhet a márciusi FittKlub cikkek segítségével.

Tartson velünk és a megújuló tavasszal!

http://www.tolle.hu/fittklub/

Tavasz. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing