Márciusban ismét lesz MaReSz Nap

Budapest, 2013. január 30. - A Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége immár harmadik alkalommal szervezi meg a szakma képviselői számára a MaReSz Napot, ezúttal az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben.

Időpont: 2013. március 19.(kedd) 9:30-16:30

Helyszín: Larus Rendezvényközpont (Budapest, XII. Csörsz u. 18/b.)

A szakmai konferencia célja, hogy a rendezvényszervező iparág minden ágazatában dolgozó számára érdekes, hasznos, és izgalmas programot kínáljon. A szervezők a program összeállításakor ügyeltek rá, hogy minél több lehetőség nyíljon az észrevételek, nézőpontok megosztásra, eszmecserére, ezért minden előadás kapcsán lehetősége nyílik a közönségnek, hogy kérdéseikkel interaktív módon bekapcsolódjanak a témák feltárásába.

A tervezett program szerint a résztvevők neves hazai és külföldi vendégek előadásából értesülhetnek majd a rendezvényipart uraló legfrissebb trendekről és lehetőségekről, bemutatásra kerülnek új technikai, vizuális, gasztronómiai innovatív megoldások, párbeszédre invitáljuk a szervezőket és a beszállítókat, és a hazai rendezvénypiac elé is tükröt tartunk.

A MaReSz Napra sok szeretettel várjuk nemcsak a MaReSz tagok képviselőit és azok munkatársait, hanem a rendezvény szakmában dolgozó valamennyi kollégát, akiket érdekelnek a szektort uraló legfőbb trendek, újdonságok, innovatív lehetőségek.

Előzetes regisztráció és kedvezményes standbérlési lehetőség 2013. március 1-ig! Érdeklődjön a fotitkar@maresz.hu e-mail címen!

A MaReSz Nap részletes programjai letölthetőek innen

Jelentkezési lap résztvevőknek innen tölthető le

Jlentkezési lap kiállítóknak innen tölthető le


Cikkajánló
- Event HUB - MaReSz rendezvényszakmai klubest a Symbolban
- Kiállítási lehetőség a rendezvényszervezők konferenciáján
- Jelentkezzen már most az EVENT TOUCH-ra!
- Event Touch konferencia a megújult Vigadóban
- Fent vagyunk a térképen

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing