Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut

2018.12.19. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Friss pizza 5 perc alatt.
Az East-West Business Center üzletsorán nyitott pizzázóval immár 18 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A most nyílt üzlet a 2016-ban indult dinamikus bővülés újabb mérföldköve.

A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak pár budapesti klasszikus „beülős” étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek.

Az új koncepció sikerét az étteremlánc lendületes terjeszkedése bizonyítja; az Astorián nyitott étterem a 13. budapesti Pizza Hut, de már Budapest agglomerációjában, valamint Győrött és Miskolcon is találkozhatnak az étteremmel a márka rajongói.

„Nagy öröm számunkra, hogy a főváros ilyen fontos közlekedési csomópontján nyithattunk éttermet” – mondta a Pizza Hut Astoria megnyitóján Szabó Orsolya marketing manager. „Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a környéken dolgozó üzletemberek és egyetemisták egyik kedvenc éttermévé válhatunk” – nyilatkozta a szakember.

Az új étteremben a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” opciónak köszönhetően.

 


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing