Már a LifeNetwork-on is bemutatkozik Wolf András

2014.07.30. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Salon Étterem és a New York Kávéház chefje lenyűgözi a TV-nézőket is

Hamarosan a LifeNetwork főzős műsorában is felfedezhetjük Wolf Andrást, aki egyre népszerűbb a különböző gasztroműsorokban. Nem csak azért, mert az ország két legjobb konyháját vezeti, hanem a szakmai tudása, egyértelműsége, szerénysége, az alkotás iránti elkötelezettsége és alázatossága miatt is. Erről hamarosan bárki meggyőződhet a saját szemével is.

Borjúbríz fehérrépa pürével, kápia rizottó és egy tejfölös málna desszert. Ezzel hozza tűzbe a tévénézők fantáziáját hamarosan Wolf András a LifeNetwork gasztro-sorozatában. Nemrégiben elkészültek a felvételek, hamarosan így adásba is kerülnek.

A műsorban Magyarország legmenőbb éttermeit mutatják be. Az érdeklődők jó receptekkel, érdekes történetekkel és könnyed beszélgetésekkel találkozhatnak, miközben lépésről-lépésre megismerhetik, hogyan készül el az adott étterem chefjének néhány fogása – azok, amelyekkel leginkább jellemezni szeretné az általa vezetett konyha egyediségét.

Wolf András hisz a hagyományos magyar ételek és alapanyagok erejében, azonban új formában álmodta őket újjá.

A Salon Étterem és chefjei évek óta dolgoznak az Esszenciális Magyar Gasztronómia megismertetésén. Ez nem csak egy jó étel elfogyasztását jelenti, minden mást is magába foglal, ami új és tradicionális egyben. Az ételek kinézetének és tálalásának teljes átalakítása mellett kitartanak a hagyományos ízek megtartása mellett. Az íz, a szín, a textúra, az illat és a forma művészi harmóniája, melyből az íz állandó elem, míg az egyéb jellemzők szabadon változtathatók - a kreatív alkotás területe.

Salon Étterem

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

Tel: +36 1-8866-167

 

 


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing