Malterparty a RaM Colosseumban

Az újlipótvárosi élményszínház szerkezetkész épületében rendezte közös sajtótájékozatóját a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal, a Magyar Építők és az üzemeltető ExperiDance. A 630 személyes színházterem az ígéretek szerint április 15.-én, a tánctársulat Forrás című új produkciójával nyitja meg kapuit.

A XIII. kerületi, 3,5 milliárd forintnyi önkormányzati forrásból megvalósuló épületkomplexumot Vadász György Kossuth- és Ybl-díjas építész által vezetett csapat tervezte. Az üzemeltetésre Román Sándor Tánctársulata kapott lehetőséget.

A legmodernebb színpad-, fény- és hangtechnika gondoskodik a XXI. századi szórakoztatási színvonalról. A RaM Colosseum ezen felül – teljesen síkba nyitható nézőterével – a legkülönbözőbb rendezvény-igényeket is kielégíti, a báloktól a konferenciákig és az esküvőkig.

A sajtótájékoztató apropóján bemutatkozási lehetőséget kapott a komplexum éttermét működtető Comp-Let Party Service is. A RAMpART étterem napközbeni gasztronómiai kínálatával ugyanúgy, mint az előadásokhoz és rendezvényekhez köthető tevékenységével egyedülállót kíván nyújtani.

A RaM Colosseum weblapja elkészült. A www.ramcolosseum.com webcímen friss hírekkel, elérhetőségekkel, jegyvásárlási lehetőségekkel és - ne utolsó sorban - részletes rendezvényhelyszín információkkal látja el az érdeklődőket.

Hiszékeny Dezső kerületi alpolgármester beszéde a RaM Colosseum sajtótájékoztatóján.

Vadász György és Román Sándor a RaM Colosseum sajtótájékoztatóján

Az Experidance tánctársulatának előadása a RaM Colosseum sajtótájékoztatóján


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing