Május közepén nyit a Gourmet Fesztivál

Május 12. és 15. között több mint 120 kiállítóval - köztük az öt budapesti Michelin-csillagos étterem standjaival - várja az érdeklődőket a Millenáris parkban a Gourmet Fesztivál, melynek fókuszában ezúttal két alapanyag: a hal és a vad lesznek.

Idén Budapesten zajlik a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai döntője május 10-én és 11-én, ehhez az időponthoz igazították most Magyarország legrangosabb gasztronómiai fesztiváljának kezdetét is - mondta el a rendezvény hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Gourmet fesztivált szervező Sziget Kft. ügyvezetője.

Gerendai Károly hozzátette: a kiállítók ezúttal is csak meghívással kerülhetnek be; a csúcséttermek, kávézók, pékségek, borászatok és sörfőzdék kínálata mellett a gasztroszínpad programjai és újdonságként workshopok is várják a látogatókat.

 

 

 

MTI 2016. április 11., hétfő 14:21


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing