Magyar Sajtóház - a MUOSZ új székháza

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége a közelmúltban költözött el korábbi, legendás székházából. A Szövetség frissen felújított Vörösmarty utcai épülete a városközponti elhelyezkedés, a remek közlekedési kapcsolatok miatt, rendezvényhelyszínként is sikerre van ítélve. Tökéletes helyszín lehet üzleti találkozók és családi események számára egyaránt. Érdemes megismerni nyitó áraikat - igencsak versenyképesek!

A kis kerttel is bíró terézvárosi palota több rendezvényteremmel is a rendezvényszervezők rendelkezésére áll. A legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt Nagyterem közel 200 vendég számára nyújt kényelmes ellátást. Saját bútorzattal, közvetlen hinterland kapcsolattal a legtöbb rendezvénytípust jól kiszolgálja. Elsősorban mégis kisebb konferenciák, sajtótájékoztatók, termékbemutatók vagy tárgyalások számára lehet tökéletes helyszín.

A két kisebb terem szekcióteremként is, de önálló rendezvények otthonaként is megállja a helyét. Széksoros ültetéssel, egyenként mintegy 40 vendégnek nyújtanak kényelmes felületet. A három terem együttesen, rendezvényfajtától függően, mintegy 200-300 főre alkalmas. Előterük akár a regisztráció, akár a kapcsolódó vendéglátás céljait kiszolgálja.

A székház nyitott a privát szféra eseményeinek megrendezése felé is. Hangulatos esküvők, családi összejövetelek vagy gyermekrendezvények számára is versenyképes alternatívaként jelennek meg.

 

Részletekért látogassa meg a rendezvényhelyszín specialista oldalait >>>

További információk miatt Ötvös Edina áll rendelkezésükre: otvosedina@muosz.hu vagy +3630 2077605


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing