Magyar Fürdőkultúra Napja 2015. október 10.

2015.10.01. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Wellness, Életmód

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján ünnepeljük, mely az idei évben október 10-re esik.
Ez alkalommal a szaunázásra, a szaunakultúrára hívjuk fel a figyelmet, mely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.
A Magyar Fürdőszövetség kampányt szervez, ösztönözve a fürdőket a vendégek tájékoztatására és kiegészítő programok szervezésére.

Cél, hogy a Magyar Fürdőkultúra Napja kapcsán felhívjuk a figyelmet a szaunázás helyes folyamatára, ismeretanyagot közvetítsünk a szaunázás történetéről, a szaunázás higiéniájának fontosságáról.

A Magyar Fürdőkultúra Napján a fürdők szabadon dönthettek a helyileg szervezett programokról, a nyitva tartásról és az aznapi belépődíj kedvezményekről, de a témához kapcsolódóan zömmel különleges szauna felöntések, szauna szeánszok várják a látogatókat.

Magyar Fürdőkultúra Napja. HOL Magazin 2015.

Számos fürdő a nagyközönség- és az iskolák részére is tart előadásokat a témához kapcsolódóan vagy szervez idegenvezetést a fürdőkben.

Az idei évben minden eddiginél több fürdő csatlakozását regisztráltuk. 47 létesítmény jelezte, hogy kapcsolódik a kezdeményezéshez és színes programokkal várja október 10-én vendégeit.

Az egyes fürdők programjait a szövetség saját weboldalán (www.furdoszovetseg.hu), Facebook oldalán (Csobbanj velünk) is közzé teszi.

Magyar Fürdőkultúra Napja. HOLMagazin 2015.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing