Magyar Borok Háza - Budai Vár

Új üzemeltetővel, új koncepcióval és új szemlélettel nyitja meg kapuit a Magyar Borok Háza. A Szentháromság tér egyik impozáns épületében, a Budai Vár szívében található terem együttes nem csak a borkedvelő közönség, vagy a szuvenírt vásároló külföldi látogatók számára nyújt lehetőségeket.

A Ház pincéje és rendezvényterme hangulatos helyszínként szolgálhat egyedi rendezvények - esküvők, fogadások, sajtótájékoztatók, vállalati prezentációk, partnertalálkozók - lebonyolításánál, de a programajánlatban szerepelnek borismereti kurzusok, csoportok részére tartott értékelő borbemutatók, borkóstolók, borversenyek is.

A Magyar Borok Házát a magyar borászok kezdeményezésére hozták létre. Sokirányú tevékenysége révén egyidejűleg szakmai, idegenforgalmi és marketing centrum, a borkultúra és a szakmai információ műhelye.

A Magyar Borok Háza Európában egyedülálló módon, egy egész ország borászatát mutatja be. A kiállított garantált minőségű borokból sok a helyszínen megkóstolható.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing