Ma is gazdag program a Borfesztiválon

Rúzsa Magdi, Fool Moon, Benkó Dixieland Band, a Ghymes együttes koncertje és a Népzenei és Néptánc Gála fellépői várják a látogatókat

A látszólag viszontagságos időjárás ellenére sokan érkeznek a szerdán megnyílt 23. Budavári Borfesztiválra, hogy megkóstolják Olaszország, valamint a több mint 200 hazai borászat borait, a gazdag gasztronómiai kínálatot és meghallgassák kedvenc előadóikat, együtteseiket.

Ma a Makám lép színpadra, az estét Rúzsa Magdi koncertje zárja. Szombat délután a Fool Moon, este a Benkó Dixieland Band szórakoztatja a közönséget. Vasárnap a Népzenei és Néptánc Gála ünnepén fellép többek között a Kertész Táncegylet valamint az Alba Regia Táncegyüttes. Az estét és a Borfesztivált a Ghymes Együttes koncertje zárja. 

Szombaton délután fél 6-kor a színpadon kerül sor a Törley Pezsgőlovagok látványos avatására. Idén a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények gondolatához igazodva sikeres és elismert sportolók nyerik el ezt a megtisztelő címet. Miklós Edit, a legeredményesebb magyar sízőnő, Szabó Gabriella és Vad Ninetta, az aranyérmes női kajak négyes tagjai, Takács Kincső, az aranyérmes női kenupáros tagja és Verrasztó Zoltán, magyar hát –és vegyes úszó olimpikon, kétszeres világbajnok, Verrasztó Evelyn, olimpikon úszó és Verrasztó Dávid, Európa bajnok úszó édesapja és részben edzője.

Vasárnap színes, látványos, táncos-zenés forgatag, szüreti felvonulás lesz a Budai Várban, majd a menetben résztvevő hagyományőrző együttesek többek között a Kertész Táncegylet, az Alba Regia Táncegyüttes lépnek a színpadra. Délután 3 órakor a nagyszínpadon kerül sor a 2. Nemzetek Sajtversenye –amelyben 20 ország egy-egy sajtja mérkőzik meg a fogyasztók elismeréséért – eredményhirdetésére.

Mindezeken túl számos más program és szolgáltatás biztosít még kellemesebb kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak: hétvégi gyermekprogramok, ingyenes wifi, okostelefon alkalmazás, parafadugó-gyűjtés és még sok minden más!

Az előrejelzés szerint az esőfelhők távoznak, induljon mindenki bátran a Borfesztiválra!

 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=35FWyUKq3OI

www.aborfesztival.hu

www.facebook/borfesztival.hu


Cikkajánló
- Egy hét múlva lesz a Balaton ünnepe
- Campus Fesztivál - Megnyílt az Egyetem-tér a nulladik napon
- Kurultáj - Augusztusban lesz Bugacon a hagyományőrző fesztivál
- Körbe a Balaton keleti medencéjében
- OHMYDEER 2018 – A Fesztiválerdő

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing