Luxus kényeztetés a New York Kávéházban

Néha többre vágyunk, mint egy kávé. Néha azonban kevesebbre, mint egy laktató ebéd vagy vacsora. A Világ Legszebb Kávéházában most azoknak is szeretnének kedvezni, akik keresik a luxust, de nem szeretnének eltelni vele, akik mindenbe belekóstolnának kicsit, vagy csak elbódítanák ízlelőbimbóikat a kávé elfogyasztása közben.

A New York Kávéház öt menüt állított össze az ínyenceknek, van köztük olyan, amely csak egyszemélyes, de olyan is, amely két ember kényeztetését szolgálja. Mindegyik a harmonikus ízkombináció jegyében született, egy céllal: a vendég most is azt érezze, hogy ide érdemes volt beülni „egy feketére”.

A menük:

-          délutáni tea

-          almás pite

-          New York csokitorta

-          sajttorta

-          2 személyes menü

Követve az igényeket, a Világ Legszebb Kávéház kávékülönlegességeinél már elérhető a New York Size méret is, amely egy nagyobb változatot rejt magában.

 New York menü. HOL Magazin 2015,

A Világ Legszebb Kávéháza. A New York Café 2011-ben nyerte ezt a megtisztelő címet egy nemzetközi szavazáson és azóta is büszkén viseli, hiszen Kávéházunknál szebbet senki sem talál, bármerre is járjon a világban. Nem csak szép és elegáns, hangulatában is felülmúlhatatlan. A kikapcsolódás élvezetét élő zongoraszó teszi élvezetesebbé. Ennek köszönhetően elmerülhetünk a múltban, miközben önfeledten élvezhetjük a jelen ízeit, legyen szó egy finom kávéról, teáról forró csokoládéról… vagy akár egy kiadós ebédről.

 New York csokitorta menü. HOL Magazin 2015.

New York Kávéház

1072 Budapest,

Erzsébet körút 9-11.

www.newyorkcafe.hu


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing