Lurdy Events Hall - helyszín, ami mindent visz!

Nagy létszámú rendezvényt tervez? Fő a feje, hová vigye sok száz fős karácsonyi rendezvényét? Kinőtte korábbi rendezvényhelyszínét?  Épp itt az ideje, hogy körbenézzen nálunk: a Lurdy Events Hall szeretettel vár mindenkit, aki rendezvénye megszervezésének a gondolatával játszik.

A belső tér 5 különböző kapacitású termének köszönhetően nincs olyan rendezvény, amit ne lehetne megvalósítani. Több mint 1000 vendég sem okoz problémát. A Bálterem maximális befogadóképessége 1000 fő, akiket egy konferencia során kényelmesen le tudnak ültetni. A hatalmas kiállítótérrel egybenyitva, egy gálavacsora alkalmával 800 meghívott körasztaloknál való elhelyezése sem akadály számukra.

Lurdy Events Hall - díszvacsorák helyszíne is.

A 3 darab kivetítőnek köszönhetően a hátsó sorban ülőknek sem kell aggódniuk, hisz mindent figyelemmel tudnak követni. Divatbemutatók, céges rendezvények, partnertalálkozók tökéletes színhelye. Abban az esetben se csüggedjen, ha nincs szüksége ilyen nagy kapacitású térre, hisz 4 kisebb terem közül is választhat. A központ Lurdy terme befogadóképességét tekintve ideális kisebb konferenciák vagy akár nagyobb esküvők, születésnapok számára. Széksoros elrendezésben 300 főig teljes komfortban tudják megtartani rendezvényüket, ha pedig körasztalokban gondolkodik, 180 fős vendégsereggel bátran kalkulálhat.

Lurdy Events Hall - díszvacsorák helyszíne is.

Még kisebb létszámban gondolkodik? Maximum 100 vendégnek szeretne tréninget, termékbemutatót vagy sajtótájékoztatót tartani? A Gyémánt teremben az előbb felsoroltak mind megvalósíthatóak. Nem túl kicsi nem túl nagy, pont jó. Ezen kisebb rendezvényeknek a legjobb választás. Még ez a terem is túl nagy Önnek? A Lurdy Events Hall mindenre fel van készülve. Ha nagyon bensőséges, családias továbbképzést vagy megbeszélést szeretne lebonyolítani a két darab VIP teremben megteheti. A kis térnek köszönhetően igazán baráti hangulatot lehet létrehozni.

Lurdy Events Hall - előadások, tréningek, tanfolyamok, vizsgák helyszíne.

A vendéglátásra se legyen gondja, két megoldás közül is választhat. A központban nincs kizárólagosság szolgáltatók terén, így az Önök cateringje minden gond nélkül betelepülhet a rendezvény idejére. Ha a rendezvény résztvevőire kívánja bízni az étkezést, annak sincs semmi akadálya, hisz az emeleten több vendéglátóegység is üzemel, így mindenki önállóan, a saját ízlésének megfelelően tud megebédelni.

A hangtechnika, alap-bútorzat és alap-konferenciatechnika itt minden teremhez alaptartozék.

Összegezve: akár 2000 vendég is elfér abban az 5 különböző kapacitású teremben, ahol a technika adott és még a vendéglátást is többféleképpen oldhatják meg - mindezt egy olyan helyen, ahol még a közlekedés is kiváló. Kell ennél több? Ugye nem? Pedig további jó hírekkel is szolgálhatunk... Kövessen minket a HOL Magazinban!

A Lurdy Events Hall sok szeretettel várja az érdeklődőket egy helyszínbejárásra: tekintsék meg élőben, és a tervezés máris könnyebben fog menni. A piac legjobb árairól pedig még nem is beszéltünk!

Bővebb információk a weben >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing