Liba napi Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

Nem tudja még, hol fogyassza el az elmaradhatatlan liba napi ebédet családjával? Válassza a családias hangulatú Petneházy Éttermet, ahol a belváros nyüzsgéséből kiszakadva barátságos atmoszféra, házias ízek és igazi liba napi finomságos várják november 11-én, az étterem vasárnapi ebédén.

A Márton-napi liba-lakomáról szóló első írásos beszámoló a 12. századból származik, amikor is Szent Márton napja jelentette a paraszti év végét, a népszokás szerint ilyenkor zárták le az éves gazdasági munkákat, kezdetét vette a természet téli pihenő időszaka. E napon kóstolták meg az újbort és vágtak le először tömött libákat.

 Libacomb a Petneházy étteremben. HOL Magazin 2012.

2012-ben pedig e napon kóstolhatják meg a Petneházy Sunday Brunch vendégei azokat a liba finomságokat, melyek egyben ízelítőt nyújtanak a december elején nyíló Dunyha Vendéglő étlapjából, amelyen egész évben szerepelnek majd hasonló, libából készült ételek. A klasszikus ízeket kedvelőknek ajánljuk a Cserepes liba pástétomot, a különlegességeket keresőknek a Citromos libakolbászt lilahagyma lekvárral, vizitorma krémmel vagy akár a Fügés libacombot gesztenyés burgonyapürével, édesszájúak pedig nem hagyhatják ki igazi Csokoládés lúdláb tortát.

Liba, káposzta. HOL Magazin 2012. 

A Dunyha Vendéglő felújítása, átalakítása megkezdődött, a végleges átadás és nyitás december elején várható. A Dunyha Vendéglő célja egy mindenki számára elérhető, igényes gasztronómiai kínálatot biztosítani megfizethető árakon, mindezt családias miliőben. Az étterem belső térkialakításában nagy szerepet kapnak a lúd tollazatából készült párnák, a melegséget sugárzó színek, mindez párosul a természet közelségével, a barátságos személyzet fogadtatásával és a családias ízekkel, így minden betérő vendég valóban úgy érzi magát, mintha otthon lenne, vagy éppen haza érkezett volna.

Libanapok a Petneházy étteremben. HOL Magazin 2012. 

A felújítás ideje alatt a Petneházy Club Hotel étterme zavartalanul működik, és nyitott ajtókkal várja vendégeit a hét minden napján.

Weboldal: http://www.petnehazy-clubhotel.hu/hotel/magyar/etterem

Telefonszám: +36-1-391-80-19


Cikkajánló
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing