Lezajlott a MaReSz tisztújító közgyűlése

2010.06.29. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, MaReSz, Hírek

Lezajlott a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének tisztújító közgyűlése. A korábbi elnökség mandátuma lejárt, közülük többen is visszaléptek a további jelölés lehetőségétől. A megválasztott vezetőség nagy mértékben építkezik új, a Szövetség életében eddig szerepet nem vállaló tagokból.

Dr. Szalma Béla, a MaReSz korábbi elnöke. HOL Magazin 2010.

Dr. Szalma Béla, a MaReSz korábbi elnökének beszámolóját követően Éder Zoltán, a Felügyelő Bizottság elnöke értékelt.

A Szavazatszámláló bizottság tagjainak megválasztása után került sor a tisztségviselők jelölésére és megválasztására. A hosszadalmas procedúra végeredményeként a Szövetség új elnököt és új elnökséget választott. A MaReSz új elnöke Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója lett. Az elnökség tagjai maradtak Stefkóné Vermes Judit (első alelnök), Semsei Rudolf (második alelnök), és Morlin Franciska. Új elnökségi tagok Szabó Hédi, Simon Gábor, és Bacsi Krisztina.

A közgyűlés új tagok bemutatkozásával és belépésével zárult.

MaReSz tisztújító közgyűlés 2010.

A MaReSz új elnöksége 2010. Semsei Rudolf, Szabó Hédi, Stefkóné Vermes Judit, Ganczer Gábor, Bacsi Krisztina, Morlin Franciska, Simon Gábor.

Ganczer Gábor MaReSz elnök

Stefkóné Vermes Judit MaReSz első alelnök

Semsei Rudolf, MaReSz második alelnök

Szabó Hédi MaReSz elnökségi tag

Bacsi Krisztina MaReSz elnökségi tag

Morlin Franciska MaReSz elnökségi tag

Simon Gábor, MaReSz elnökségi tag


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing