Leveszik a lábukról az ínyenceket

3 Michelin-csillagos vendégséffel, különleges eseményre készül a Pödör a New York Palotában
Február 27-én a fine dining élvezetek oltárán áldozhat az, aki ellátogat a New York Palotába. Aznap este nagyon különleges vendég séffel, a világhírű, 3 Michelin-csillagos Thomas Bühnerrel és 6 fogásos menüvel várják a vendégeket. A létszám korlátozott, ezért érdemes előre regisztrálni, mert ez biztos, hogy nagy durranás lesz!

Hazánk egyik legjobb fine dinig séfjei, Wolf András és Fekete Antonio duója arra az estére trióra változik, a harmadik fél pedig nem más, mint Thomas Bühner világhírű séf. A február 27-i alkalom ötletgazdája a Pödör, amely csúcskategóriás olajokat és eceteket forgalmaz.

Az összefonódás nem véletlen, hiszen Thomas Bühner legendásan jól bánik az ecet-és olajféleségekkel, így erre az estére ő veszi kézbe az irányítást. A világhírű séfet a Pödör hívta meg rendezvényére, amelynek a helyet a legendás New York Palota biztosítja.

A menüsorról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 6 fogás lesz, amiből kettőt Wolf András és Fekete Antonio, négyet pedig Thomas Bühner készít el. Minden falatban megtalálható lesz az ecet ereje és az olaj selymessége.

Az eseményt a New York Kávéház Deepwater termében rendezik meg, így most mintegy 100 ember lehet a megismételhetetlen alkalom élvezője.

A rendkívüli gasztronómiai estre érdemes előre regisztrálni a február 8-i sajtótájékoztató után lehet.

Fotó: archiv.sternefresser.de

 


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing