Lekváros Torkoskodás

Szilva, barack vagy csipkebogyó lekvár: mindenkinek ismerős, gyermekkori emlékeket idéző ízek. De vajon a megszokott aromákon kívül milyen meglepetést tartogat számunkra a lekvárkészítő mester Kocsis Bálint segítségével, a Csikos lekvárcsalád megálmodójával, olyan különlegességeket kóstolhatunk meg, mint a saját készítésű alma-menta, kakaóbab-gyömbér, belga csokoládé-meggy vagy szamóca-citromfű-levendula lekvárok.


Édesítse meg rendezvényeit ezzel az egyedi és interaktív programmal! 

Keksz Ízlelő
Ropogós, formás, ízletes kekszek a világ minden tájáról összegyűjtött receptek alapján és saját kísérletezések eredményeként elkészítve. Hagyományosan sós, pikánsan fűszeres vagy selymesen vajas akár különleges ízesítéssel. Bármelyik ízkombinációt is kóstolja, a gasztronómiai élmény nem marad el. Kiváltképp akkor nem, ha falatozás közben a kekszek elkészítésének, ízesítésének fortélyaiba a készítőmester nyújt betekintést.

Keksz-kóstoló program sajtótájékoztatókra, partnertalálkozókra, tréningekre, csapatépítőkre, vagy akár konferenciák kávészüneteiben is.


Fenti kóstolóink bármely rendezvényre, helyszínre és létszámra kérhetőek, akár önmagukban, akár más gasztronómiai programmal kiegészítve.

 

www.kostolo.info

info@kostolo.info


Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing