Legyen felejthetetlen a karácsonyi party! – Citadella Top Event

Citadella – élmény mindenek felett

Budapest legszebb pontján a város fölé magasodva, a Gellérthegy tetején található a Citadella, amely egyedülálló panorámájával és falairól nyíló kilátásával méltón viseli a Világörökség része címet. A Rendezvényközpont kiváló adottságainak köszönhetően remek lehetőséget biztosít bármilyen rendezvény számára.

Bővebb információk a weben: www.citadellatopevent.hu

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés: Hanzély Attila, +36 30 540 8909 email: info@luxuryevent.hu

Célunk nem más, minthogy a magas színvonalú rendezvényszervezés és catering szolgáltatás mellett ne csak gasztronómiai különlegességeket, hanem rendkívüli élményt nyújtsunk, melyhez biztosítékul szolgál három egyedi rendezvényhelyszínünk a Citadella épületén belül.

Arra törekszünk, hogy az év végi céges összejövetelüket minden esetben az Önök személyes, akár speciális igényeit figyelembe véve, kreatívan és professzionálisan szervezzük meg.

Mindenre kiterjedő szolgáltatásainkkal teljes körű megoldást kínálunk a rendezvény koncepciójának kidolgozásától egészen annak lebonyolításáig.

Rendezvényhelyszínek

A Citadella északi oldalán elhelyezkedő Panoráma terem egyik oldalát a mennyezetig érő üvegfal borítja, így a teremből káprázatos kilátás nyílik a budai és a pesti oldalra egyaránt. A terem egybenyitható az egy szinttel lejjebb lévő, különleges hangulatú, történelmi korokat idéző Fogadó teremmel, amely három egybenyíló helyiségből áll, így téve lehetővé a nagyobb létszámú, elszeparált programok megrendezését.

A Fogadóhoz kapcsolódó Kupola terem formája és belmagassága miatt egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A félköríves kialakítás, a dupla rétegű kupolatető, a tágas légtér különleges atmoszférát kölcsönöz a helynek. Sokoldalúságának köszönhetően alkalmas konferenciák, termék bemutatók, céges rendezvények és esküvők megrendezésére is.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Catering

Valamennyi rendezvény fontos része, sok eseménynek egyenesen a csúcspontja a vendéglátás. Catering ajánlatunk olyan széles étel és ital választékot tartalmaz, amely képes kielégíteni a legmagasabb igényeket is. Gazdag gasztronómiai kínálatunknak köszönhetően garantáltan megtalálják a rendezvényük tökéletes ételsorát. Ételeink a legjobb minőségű alapanyagok és a legkorszerűbb konyhatechnológia felhasználásával készülnek.

Színvonalas eszközpark teszi lehetővé, hogy party service szolgáltatásunk bármilyen terítési és tálalási formát megvalósítson az igényeknek megfelelően - a klasszikustól a modernig.

A vendéglátás és a rendezvénygasztronómia terén nem ismerünk lehetetlent. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önök kulináris élményekkel gazdagodva emlékezzenek vissza a nálunk töltött időre.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Citadella Top Event. HOL Magazin 2011.

Bővebb információk a weben: www.citadellatopevent.hu

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés: Hanzély Attila, +36 30 540 8909 email: info@luxuryevent.hu


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing