Legyél az Év Utazója: fogd a pénzt és nyaralj itthon!

1 millió forintot, 10 hét utazgatást Magyarországon, és több mint 15 perc hírnevet jelent az Év Utazója cím, amit egy frappáns videóval nyerhetsz el.
Legyél showman, ismerd Magyarországot és imádd a nyarat, mert a nyár szabadság és utazás – persze itthon!

Az utazás pedig: Sziget, Sound, segway túra, fürdőben lazulás, dombra föl és kisvasúttal le, strandon extrémkedés, kerthelyiségek fröccsel, panoráma a kilátóból és rengeteg új élmény és ismeretség.

Mit kell tenned?

Készíts egy ütős kis filmet a kedvenc helyedről az országban, hogy te legyél az, aki Magyarország legizgalmasabb arcát megélheti idén nyáron. Nem beszélve a bónusz 1 millióról, ami életed legpörgősebb nyaráért jár – persze ezért tenni is kell!

Mi lesz a munkád?

Az „Év Utazója” egy komoly és felelősségteljes munkakör olyan projektekkel, mint videózás az Alföld felett repülve, kalandpark teszt, wakeboardozás és tandemugrás, tihanyi tekerés és Balaton Sound, kétéltű kalandtúra a Tisza-tavon, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás.

Hogyan jelentkezz?

Ha kész vagy minden nap más városban ébredni, blogot írni, és megosztani kalandjaidat az indavideón – amelyek elkészítéséhez egy profi stáb lesi majd minden ötletedet – kattints az evutazoja.hu oldalra és nevezz be a tökéletes nyárra!


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing