Legendák és mesék földje.

A rendezvény koncepció elsősorban a magyar népmesékre, mondavilágra épülő interaktív játékpark, mesés látványelemekkel. Visszatérünk a múltba, mikor még voltak tündérek ,boszorkányok, sárkányok, hősök és királyok. Játékos formában végigélhetjük, és hősök lehetünk a középkor mesevilágában. Ügyességi, logikai játékok, állat simogató, kézműveskedés, arcfestés várnak a látogatókra.

Legendák és mesék világa. HOL magazin 2011.

A játékok sorban egymás után, de külön –külön is játszhatók. Törekedtünk arra, hogy több olyan tevékenység legyen, melyben gyermek-szülő együtt játszhat és minden korosztály találjon maga számára élvezetes szórakozást.

A területet úgy alakítjuk ki, hogy a játékterek egymástól jól elkülönüljenek, ugyanakkor az építmények és berendezési tárgyak, a díszletek és dekorációs elemek egységes képet tükröznek. A játékparkban 8 karakteres építményben és a hozzájuk kapcsolódó területen, 30 fajta játék-tevékenységet helyezünk el, a félkörben, vagy vonalban felépített terület középkori vásár benyomását kelti.

Az egyes helyszíneket jelmezes moderátorok felügyelik .Egy keretjáték segítségével a gyerekek végigjárják Legendák és mesék földjét, a hétpróba teljesítését követően királlyá-királynővé koronázzuk őket a királyi trónon, az eseményt fotózással örökíthetjük meg.

Megrendelhető falunapok,fesztiválok, családi napok, majális, gyereknapi rendezvények , városi rendezvények komplett programsorozataként valamint csapatépítő céges rendezvényekhez. A különböző játéktereket és programelemeket úgy állítottuk össze, hogy egyszerre biztosítsák nagy számú látogató folyamatos, egész napos akár több napos szórakoztatását.

Szervezés – megrendelés:

Sinka Júlia

+36 30-327-8180

Tel/Fax: 294-7546

e-mail: ksjulia@gmail.com


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing