Lazacos finomsággal hódít a hamburgerguru

2013.08.14. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Ferencz Gábor több elismert étteremben dolgozott már séfként, s állandóan új kreációkon töri a fejét, de amit idén alkotott, az tényleg különleges. A lazacburgerével ugyanis kivívta a szakma elismerését, első díjat nyert vele. – Sok hamburgert kóstoltam korábban, jobbára rosszakat, ezért elhatároztam, megmutatom, hogy a gyorséttermi hamburgerekkel szemben milyen finom szendvicseket lehet készíteni – kezdi Ferencz Gábor. 

A lazacburgerének még a zsemléje sem átlagos, hát még a színe. Ránézésre még csokis muffinnak is nézhetik. S akkor még nem is beszéltünk az ízvilágról.
Minden alkotóeleme házi készítésű, természetes anyagból készült, hozzá pedig a legjobban illő mártást, salátát és köretet tálal. A hamburgerguru nem pihen, új terve, hogy megalkotja a magyaros, pörköltes hamburgert.

http://www.borsonline.hu/20130812_lazacos_finomsaggal_hodit_a_hamburgerguru

Ferencz Gábor, az Opus chefje. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing