LAST MINUTE KEDVEZMÉNYEK A COLUMBUS HAJÓN

A Columbus Hajón az idei nyári szezonban már csak két szabad szombat áll a házasulandók rendelkezésére! Annak érdekében, hogy ez a két szép nyári nap (2015.08.15. és 2015.08.29.) se maradjon „parlagon”, és megtalálják azt a két párt, akik Budapest szívében, egy különleges helyszínen, még idén szeretnék kimondani azt a bizonyos bűvös szót, az alábbi akcióval várják az érdeklődőket:

Amennyiben 2015.08.15-ét, vagy 2015.08.29-ét választják esküvőjük időpontjául, ajándékba kapják a Columbus Hajótól a fogadó italokat, illetve az egész Duna teraszt grátisz biztosítják az esküvő ideje alatt (létszámtól függetlenül).

Néhány információ a Columbusról:

Az elmúlt 11 év alatt több, mint 400 pár mondta ki a boldogító igent és ünnepelte élete első boldog óráit a Vigadó térnél horgonyzó Columbus Hajón.

Az egyedülálló panorámával rendelkező Santa Maria terem télen-nyáron alkalmas esküvők lebonyolítására akár 150 főig.

A Columbus Hajó központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkeznek a vendégek. A hajó előtt, a rakparton a parkolási lehetőség adott.

Esküvő a Columbus Hajón. HOL Magazin 2015.

A Santa Maria teremhez közvetlenül csatlakozó Duna terasz tökéletes helyszíne a polgári szertartásnak, a vacsora utáni baráti beszélgetéseknek.

A tapasztalt, gyors és segítőkész személyzet szinte kitalálja a vendégek gondolatát. Az esküvői menüket a párok igényei szerint állítja össze Tobai Róbert sztárséf.

Igény esetén az esküvő teljes körű szervezésében, a dekorálásban, és a megfelelő szolgáltatók felkutatásában is a párok segítségére tudnak lenni.

Esküvői helyszín a Dunán - Columbus Hajó. HOL Magazin 2015.

Az aktuális esküvői és dekorációs ajánlatért, illetve időpont egyeztetés céljából a Columbus Hajó értékesítőjét az alábbi elérhetőségeken tudják a Párok keresni:

Fodor Mariann

sales@columbuspub.hu

06-30-638-8842

 

Columbus Hajó

1051 Budapest, Vigadó tér 4.számú kikötő

(a pesti Alsó-rakparton, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között középen)

Tel: 061-266-9013, 0630-638-8842

E-mail: sales@columbuspub.hu

Web: www.columbuspub.hu

FB: www.facebook.com/columbuspub


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing