Lassulj le és töltődj fel - hirdeti három budapesti bevásárló utca a karácsonyra készülődve

2017.11.24. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A nyugodt karácsonyi készülődés jegyében összefogott három budapesti bevásárló utca. A Falk Miksa utcában, a Ráday utcában és a Bartók Béla úton december 8-án és 9-én a bevásárlóközpontok zsúfoltsága helyett bensőségesebb ünnepváró hangulattal várják a közönséget - ismertették a szervezők csütörtökön.

"Nemcsak a vásárlás fontos" - hívják fel a figyelmet a szervezők, akik azért fogtak össze, hogy a karácsony előtti időszak kevesebb stresszel, igazi várakozással, nyugodt készülődéssel, egymásra figyeléssel teljen. Ehhez kínálnak programokat a budapesti műkereskedelem központjaként emlegetett Falk Miksa utcában, a gasztronómiájáról híres Ráday utcában és a számtalan kortárs galériának otthont adó Bartók Béla úton.

E három utcában lehetősége lesz a vásárlóknak lelassulni, a karácsonyi vásárlás mellett kultúrával és valódi élményekkel feltöltődni egy pohár téli ital társaságában - mondta Király Gabriella, a tematikus utcákat menedzselő BUM Nonprofit Kft. nevében.

A Falk Miksa utcában az Art&Antique Street szervezésében tematikus sétát rendeznek ezen a hétvégén, amelynek során az érdeklődők betekinthetnek a galériák aukciós kiállításaiba is. A sétát forró téli italokkal és utcazenével teszik kellemesebbé. Az üzletek pedig egyedi meglepetésekkel és akciókkal készülnek az adventi időszakra - ismertette.

A Bartók Béla Boulvard kávézóiban, galériában, több mint tíz helyszínen tartanak designvásárt és adventi kirakatrendező és kézműves foglalkozásokkal is várják a közönséget. A Gárdonyi téren felállított mobilszaunában pedig előzetes bejelentkezést követően bárki feltöltődhet.

A Ráday utcában ezen a hétvégén szervezett városnéző programmal várják az érdeklődőket, a séta során megismerhetik az utca kortárs művészeti galériáit, alkotóit, építésztörténeti nevezetességeit. Emellett megcsodálhatják a Bakáts téri templom orgonáját, altemplomát is. December 8-án pedig számos vendéglátóhelyen az ünnepi hangulat jegyében élő zenével és más kulturális programmal várják a közönséget - ismertette Orbán György szervező.

Az adventi hétvége programjairól bővebb információt az esemény facebook oldalán (www.facebook.com/bumhu) találnak az érdeklődők.

 

 

 

MTI 2017. november 24., péntek 10:30

 


Cikkajánló
- Koncert a romantika jegyében
- Elmélkedések a világról a novemberi MiroArt esten
- Eiffel és a léhűtőpadlás? Mocsári mirtusz és boszorkányok?
- Itt az első Zöldülők Vására!
- EMBERI HANG Pászti bérlet 2.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing