Larus Rendezvényközpont

A XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata 2011-ben, európai uniós támogatásból komoly beruházásokba kezdett. A fejlesztések részeként sor került többek között a Gesztenyéskert parkosítására és a MOM Kulturális Központ rekonstrukciójára, valamint egy új rendezvényközpont felépítésére. A Larus Étterem és Rendezvényközpont rendezvényterei 500 meghívott széksoros elhelyezésére, de akár 360 vendég körasztalos vendéglátására alkalmasak.

Larus Rendezvényközpont. Rendezvényhelyszín Budapest Hegyvidék

A rendezvényterem minden szükséges technikai felszereltséggel el van látva, emellett könnyedén átalakítható három, közel 200 fős szekcióteremmé. A helyszín konferenciák és gálavacsorák mellett, sajtótájékoztatók, termékbemutatók és esküvők részére is ideális. A legszigorúbb hangszigetelési szabványoknak való megfelelés, akár három 100-100 fős rendezvény egyidejű megtartását is lehetővé teszi, egymás megzavarása nélkül. A rendezvénytermek mindegyike rendelkezik természetes fénnyel, sötétíthetők, klimatizáltak, szőnyegpadlózottak. A legmodernebb hang- és vetítéstechnikával vannak felszerelve. Az épület szélessávú wifi internet hozzáféréssel és 100 férőhelyes parkolóházzal rendelkezik.

Részletes információk hamarosan a helyszinonline.hu oldalain...

Larus Rendezvényközpont. Rendezvényhelyszín Budapest Hegyvidék


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing