Laluz Fényfestés - a színes rendezvényekért

Megunt, életgörbéjének végén járó rendezvényhelyszíneket is feldobhat a Laluz fényfestése. Egészen egyedi hangulatok, a rendezvény koncepciójához szervesen illeszkedő fények és formák teremthetőek, akár egy napra is!

A fényfestményekkel történő vetítés kiváló dekorációs elem rendezvények különleges hangulatának megteremtéséhez, egyedülállóvá varázslásához.

A festmények a színek és motívumok ritmusával - szuggesztív vizuális impulzust generálnak, új dimenzióját nyitják meg a térnek. Beléphetünk egy rejtett világba, ami máskor nem látható. Egyszerre kalauzolhat minket egy sejtszerű mikrovilágba, és az univerzum kilátójába.

Laluz Fényfestés. Várbazár. HOL Magazin 2012.

A fényfestmények variációival sokféle kompozíció kialakítható, melyek a különböző motívumokkal fokozzák a rendezvények különleges, egyedi látványvilágát.

Lehetőség van bámilyen képi szimbólum, logók, üzenetek vetítéssel való megjelenítésére is.

Minden felületen, változó méretekben – a teljes épületvetítésétől az egészen kis terekig alkalmazható.

Mikor vetítünk, nem csak ki szeretnénk színezni a teret, épületet, igyekszünk új dimenziót teremteni a megfestett felületen. Kivetített képeinkkel egy másik, különös világba vezetni a látogatóinkat.

A fény csodákra képes, hívogat és feltölt mindannyiunkat.

A festmények, - a színek és motívumok ritmusa - és a fény együtt, szuggesztív vizuális impulzust generálnak. Egyre nagyobb felületen, egyre komolyabb eszközökkel új és új kihívások várnak ránk. Munkánk gyümölcse pedig, a látvány és a tudat, hogy újra megvalósíthattuk egy álmunkat.

A rendezvényszolgáltató a Rendezvénykatalógus oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing