Labdarúgó Világbajnokság az Aquaworldben

...a Castrol támogatásával, a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség szakmai segítségével és Dzsudzsák Balázs védnökségével

2010. június 11-től, július 11-ig a Labdarúgó Világbajnokság valamennyi mérkőzését óriáskivetítőn míg a hatalmas kupola alatt – gondolva a rossz időre is – plazma TV-ken közvetíti az Aquaworld Vízibirodalom. A mérkőzések közötti időben változatos kísérő programok teszik még színesebbé a rendezvényt: Gyermeklabdarúgók mini VB meccseket játszanak, kvíz játékok során ajándékokat nyerhetnek a játékos kedvű nézők, naponta Góltotó, valamint neves szakemberekkel, focit kedvelő híres emberekkel történő beszélgetés során betekintést nyerhetünk a futball kulisszatitkaiba.

Pfandler Katalin, az Aquaworld Zrt elnök-igazgatója. HOL Magazin 2010.

Pfandler Katalin, az Aquaworld Zrt. elnök-igazgatója beszédében kiemelte, hogy a vízibirodalom nyitva tartási ideje, valamint a Hősök terére közlekedő ingyenes buszjárat igazodik az esti meccs befejezéséhez. Továbbá az egyébként is számtalan vizes élményeket nyújtó fürdő vendégei egy hónapon keresztül , esténként a szálloda Oriental Spa központjába is átmehetnek, és igénybe vehetik a wellness, fitness és massage szolgáltatásokat. Újdonságként említette még a hétvégén is igénybe vehető kedvezményes esti belépőjegyet.

Varsányi Gyula, a Castrol Hungária Kft ügyvezető igazgatója

Varsányi Gyula, a Castrol Hungária Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Castrol együttműködése a labdarúgással jelentős változás volt a márka életében, hiszen a múltban szinte kizárólagosan a motorsportokra fókuszált. A Castrol megerősítette pozícióját a futballban azzal, hogy egy tekintélyes, hat évre szóló megállapodást kötött a FIFA-val, ennek keretében a 2010-es Labdarúgó Világbajnokság hivatalos szponzora lett, míg reklámarcának Cristiano Ronaldot nyerte meg.

Horváth Lajos, az MGYLSZ főtitkára

Horváth Lajos, az MGYLSZ főtitkára tájékoztatójából kiderült, hogy a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség regisztrált intézményei közül 25 iskola (köztük az árvíz sújtotta térség) 16-16 diákjára vár egy-egy mérkőzés (a 16:00 órakor kezdődő találkozók párosítása szerint) a strand füves pályáján. Kifejezetten Ugyancsak az MGYLSZ nyújtja a program szakmai hátterét, hiszen többek között olyan edzőtekintélyek értékelik a VB-n látottakat, mint Egervári Sándor, Gellei Imre, Pruckner László, Mészöly Géza, Sisa Tibor, Temesvári Miklós, Õze Tibor, Bicskei Bertalan, Aczél Zoltán, Urbányi István, Zsivoczky Gyula. Rajtuk kívül egykori és jelenlegi válogatott játékosok is szakértőként működnek majd közre, pl. Dzsudzsák Balázs, Kanta József, Vincze Ottó, Szekeres Tamás, Bánfi János, Kozma István, de felbukkan majd a színpadon Hajós András és Hevesi Tamás is.

Dzsudzsák Balázs fővédnök. HOL Magazin 2010.

Dzsudzsák Balázs, fővédnök is felszólalt, aki örömmel vállalta az eseményen való részvételt, hiszen beleélte magát a gyermekek helyzetébe, akiknek az élményfürdő látogatása óriási élményt jelent majd. Nyáron a foci és a hűs habok párosításánál nincs jobb dolog, ő is szívesen tölti az idejét egy ilyen impozáns létesítményben.

Az Aquaworld - Castrol Cup pontos menetrendjéről a www.aqua-world.hu honlap ad folyamatos tájékoztatást!

Pfandler Katalin, Varsányi Gyula és Dzsudzsák Balázs. HOL Magazin 2010.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing