Kutyajó kutyashow

2015.11.17. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

November 22-én, vasárnap különleges kutya showra és kiállításra kerül sor Budapesten a Hungária Dobermann Klub és a Spániel Tenyésztők Egyesületének közös szervezésében az AsiaCenter fedett parkolójában. A két egyesület rendezvényére és „Évgyőztes” versenyére minden kutyabarátot és érdeklődőt szeretettel várnak!

A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub az esemény keretében választja ki az idei „Évgyőztes” kutyákat. A versenyen a felnőtt és a fiatal kanok, valamint szukák közül egyaránt egy-egy barna és egy fekete eb érdemli majd ki a címet a Németországból érkező Rudi Killmaier bíró döntése alapján. Az így megválasztott nyolc „Évgyőztes” dobermann közül kerül ki a kiállítás legszebb kutyája, a Fajta Győztes.

A Spániel Tenyésztők Egyesületének CAC Kutya Showjában FCI VIII-as fajtacsoportjába tartozó valamennyi fajta megjelenik, vagyis a programban retrieverek, hajtókutyák és vízi vadászkutya fajták egyaránt felvonulnak. Ezzel egy időben kerül sor az "Évgyőztes" címet adó spániel kiállításra is, amely kimondottan a spániel fajták versenye. A bíró Daila Rocchi (HR), Della Fiumana kennel.

Az eseményt az AsiaCenter támogatja. Érdekessége, hogy Hungária Dobermann Klub és a Spániel Tenyésztők Egyesülete idén először tartja közösen rendezvényét, és invitálja a korábbi években zártkörű versenyre a nagyközönséget is. 

Helyszín: Budapest, 1152 Szentmihályi út 167-169. AsiaCenter fedett parkoló -2 szint.

Időpont: 2015. november 22. kezdés délelőtt 10 óra

Dobermann. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing