Különleges esküvői ruhák az ÖRÖKsÉG Alkotóműhelytől

Nem elég a legszebb------varázsolj!

Varázsolj el mindenkit… varázsolj virágot ….varázsolj világot ...fényt, életet,energiát .…termékenységet! Gyönyörűen megtervezett ruhák közül válogathatsz a szalonokban, csipkék, selymek, flitterek között, a bőség zavarában. A main stream vonalán millió ruhát találhatsz, szép leszel, a legszebb - de legbelül érzed, mindez nem elég, hogy azon a napon, ami a Te ünneped, mégis a Tiéd legyen valami, ami egyedi és a teljességet hordozza.

A múltunkban, az ősi műveltségünkben a mintáknak jelentése volt. Amit felrajzoltak amit kihímeztek, abban benne volt a teljes rendje a teremtésnek. A tulipánban a termékenység, a levelekben az élet továbbhaladásának a lehetősége.
Az Örökség Alkotóműhely ezeket a különleges szimbólumokat hímzi fel a mennyasszonyi ruhákra, ezzel segítve azt a csodát ami a menyegző napján körülöleli a NŐT. Mert a belbecsünk női princípiummá válásában segít a külcsín.

Menyasszonyi ruhák az Örökség Alkotóműhelytől. HOL Magazin 2015.


Egyedi, naprakész fazonú ruháink különleges kelmékből készülnek, selyemből, shantungból,selyembrokátból, vékony lenből, különleges franciacsipkékből, pliszírozott puplinokból, hozzá üveggombok, cérnahorgolt piék, dús gyapjúhímzések……csupa-csupa kézimunka, ami személyre szabott, csak Neked. Összeöltöztetjük a párod Veled, anyagban, hangulatban, hogy öltözetben is összeillő párként vonulhassatok, sőt egyedi ruhákat kínálunk a násznépnek is.

Menyasszonyi ruhák az Örökség Alkotóműhelytől. HOL Magazin 2015.


Szeretettel várunk: Örökség Alkotóműhely www.orokeg.hu https://www.facebook.com/orokseg.alkotomuhely e-mail: orokeg@orokeg.hu

 

Menyasszonyi ruhák az Örökség Alkotóműhelytől. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Novemberi és decemberi események a Prónay-kastély életében.
- A Márványmenyasszony Étterem
- LAST MINUTE KEDVEZMÉNYEK A COLUMBUS HAJÓN
- A SYMBOL AJÁNDÉKA AZ IFJÚ PÁRNAK
- Különleges esküvői ruhák az ÖRÖKsÉG Alkotóműhelytől

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing