Kulináris élvezetek testközelből

Azon gondolkodik, hogy miként tudná feldobni rendezvényeit? Miben térhetne el az Ön által rendezett karácsonyi party, partnertalálkozó vagy konferencia a versenytársakétól? Mi az a dolog, amely olyan plusz élményt nyújt vendégei számára, amelyre maradandó és felejthetetlen emlékként tekintenek vissza a résztvevők?
A Frappé Event segít Önnek: www.kostolo.info

Kóstoló. A Frappé Event rendezvényötlete.

A megoldás: Kóstolók, avagy az ízekről egy kicsit másképp!
Egy finom falat mögött számos titok rejtőzik: a nemes alapanyag, a „szakma” ismerete és szeretete, a fortélyok, a kísérletező vágy új ízekkel.
Az „Ízekről másképpen!” gasztronómiai programjaink célja, hogy „házhoz szállítsa” ezt az érzést, a terméket és az azt elkészítő mesterembert, tudásával, tapasztalatával együtt.
Számos rendezvény színes, újszerű és izgalmas programja lehet az illatos fűszerbemutató, a lágyan olvadó csokoládés kalandozás, barangolás napsütötte aszalt gyümölcsök vagy különleges mézek világában, gyümölcsös pálinkaízlelés, a marcipán érdekességének feltárása vagy rendhagyó bio desszertek és sok más ÍZ megismerése MÁSKÉPPEN.
További részletekért kattintson a www.kostolo.info honlapra vagy kérje ajánlatunkat a 06-1/788-7465 telefonszámon illetve az info@kostolo.info e-mail címen.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing