Középkori Gyereknap a Savoya Parkban

2012.05.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A bátor lovagok és furfangos apródok világába csöppenhetnek azok a gyerekek, akik május 19-én szüleikkel ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba. A Középkori Gyereknapon lesznek ügyességi és erőpróbák, pajzs- és sárkánykészítés és kézzel hajtott fakörhinta is. A rendezvény ingyenes.

A legendák földje, a királyok, hercegnők, rettenthetetlen lovagok és hű kísérőik elevenednek meg játékos formában május 19-én, szombaton 10 és 18 óra között a budapesti Savoya Parkban. A Középkori Gyereknapon egy több állomásból álló vetélkedőn tehetik próbára ügyességüket és erejüket a kis látogatók. Lesz varjúfészek rablás, szalmagyűrű dobás, Toldi-próba, trükkös tükör és középkori darts is. Aki mind az öt állomáson megszerzi a feladatok teljesítését igazoló pecsétet, csokoládé, vanília és eper ízű Quick Milk magic sippert, vagyis mágikus szívószálakat kap ajándékba.

 A Savoya Park középkori gyereknapján minden a lovagkorra emlékeztet majd, hiszen a folyosón zászlókat, pajzsokat, címereket lehet látni, kinyit a Banya-tanya, lesz egy trónszék és egy kézzel hajtott középkori fakörhintát is ki lehet próbálni. A gyerekek jelmezt is ölthetnek, az apródnak öltözött csemetéket pedig le is fényképezhetik a büszke szülők. Remek közös szórakozást nyújtanak az egész családnak a kézműves foglalkozások, ahol királyi koronát, lovagkori oklevelet, bábokat, pajzsot vagy éppen sárkányt is készíthetnek együtt. A rendezvény minden programja ingyenes.

 Középkori Gyereknap a Savoya Parkban. HOL Magazin 2012.

Részletek:

www.savoyapark.hu

www.facebook.com/savoyapark


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing