Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját rendezik Zánkán

2016.07.06. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját tartják szombaton Zánkán, az AlfaCity elnevezésű rendezvényre több mint 1000 Alfa Romeót várnak, és itt mutatják be először Magyarországon az olasz gyártó új középkategóriás modelljét, a Giuliát.

A www.alfaamore.hu internetes közösség által szervezett fesztivált tizedik alkalommal rendezik meg. Az elmúlt években rendre 800 fölötti autó és mintegy 3-4 ezer ember fordult meg AlfaCityben, idén a szervezők arra számítanak, hogy több mint ezer Alfa Romeo érkezik Zánkára, az Erzsébet Üdülőközpontba.

A rendezvényre minden évben több mint száz autó külföldről érkezik, idén is több alfást várnak Olaszországból, Horvátországból, Szlovákiából, Szerbiából és Romániából, de Lengyelországból és Csehországból is jelezték részvételüket.

A programok között a Giulia bemutatója mellett oldtimer és youngtimer kiállítás, sportversenyek, sárkányhajózás és jégszobrász show szerepel, majd kora este az Irie Maffia zenekar ad koncertet.

Az Alfa Amore 2004 áprilisában indult el azzal a céllal, hogy összefogja a magyar Alfa Romeo-tulajdonosokat, de közlésük szerint feladatuknak tekintik az idén 106. születésnapját ünneplő márka hagyományának ápolását, hírnevének továbbvitelét is.

 

 

 

MTI 2016. július 6., szerda 7:15


Cikkajánló
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- Naptárba beírni: Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!
- Zöldülnek a vállalatok!?
- BGE-s sikerek az első magyar egyetemi gasztronómiai kupán
- SOMLÓI JUHFARK ÜNNEP – NEGYEDSZER

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing