Kopp-kopp! Önnek új karácsonyfája érkezett.

2014.11.19. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

A karácsonyfa vásárlás viszontagságaival minden évben szembe kell néznünk. Kénytelenek vagyunk a hidegben fagyoskodva megküzdeni a fenyőfaárusok akaratával, ki kell választanunk több száz potenciális fenyőfa közül a számunkra ideális méretű és minőségű darabot, s ha mindezzel nagy nehezen meg is volnánk, még a haza utat is meg kell oldani.

Bár az ünnepek szelleme (és talán egy kis forralt bor) ilyenkor átjárja lelkünket, mégis kijelenthetjük, hogy eljön az a pillanat, mikor már nem tudunk mit kezdeni a karácsonyi forgataggal, s úgy érezzük, hogy kicsúszott a kezünk közül az egész ünnep. Bolyongunk a plázákban, reménykedve, hogy mindenkinek találunk valamit, aminek igazán tud örülni, állunk a dugóban és sietnénk haza, de egyszerűen meg sem mozdul a sor, a 7-es buszra pedig alig férünk fel egy csupán egy méter magas karácsonyfával is.

Éppen ezért indult útjára egy kivételes hazai szolgáltatás, mely jelentősen képes megkönnyíteni az ünnepnapokat azzal, hogy egyenesen a házunkhoz hozza a karácsonyfát.

„Eleinte csak annyit szerettünk volna, hogy az embereknek az ünnepi időszakban kevesebb stresszel kelljen szembenézniük. Mára rájöttünk, hogy ennél sokkal többet tudunk adni.” – mondja Király Csaba, a karacsonyfawebshop.hu ügyvezetője.

Magyarországon egyedülálló jelleggel már novemberben is lehetőség nyílik a legszebb, kiváló minőségű karácsonyfák megrendelése, melyeket az előre egyeztetett napon és időpontban szállítanak házhoz. Nem kell bajlódni a cipekedéssel, a fagyoskodással, hiszen csupán pár kattintás az egész, s a fenyőfa már ott is áll a nappalinkban.

„Számunkra mindennél többet ér, ha az emberek békében, nyugalomban tölthetik a karácsonyi időszakot. Üzletünk arra az elvre épült, hogy megoldjunk minden olyan fáradalmat vásárlóink helyett, amit csak tudunk, s nekik már csak az ünnep igazi jelentésére kelljen koncentrálniuk. A fa kiválasztását otthonuk bejáratánál is meg tudják oldani, a fenyőfutár pedig a befaragásban, beállításban szíves örömest segít, mindezt maximális szakértelemmel.” – nyilatkozza Szilágyi Gergely, a karácsonyfawebshop.hu szellemi szülőatyja.

Olvasóinkat a webáruház megajándékozza egy kuponnal is, amit december 17-ig felhasználva összesen 10% kedvezményt kaphatnak. A kedvezmény igénybe vételéhez vásárláskor adják meg az XDF354 kódot!

További információ:

www.karacsonyfawebshop.hu

+36 70 382 2029


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing