Könnyed vacsora a Városligeti Csónakázó tó partján

Megnyitott a POPUP Prizma Terasz a Műjégpálya helyén létesített Csónakázó tó partján, az Olof Palme sétány 5. szám alatt. Az egyedülálló, tóparti romantikával fűszerezett helyszín akár nappal, akár este is egyaránt várja vendégeit, minden nap 10 órától 24 óráig.

Fotó összeállításunk elérhető a HOL Magazin facebook oldalán >>>

Mindenki megtalálhatja, egy helyszínen belül több változatban is a számára leginkább megfelelő pihenőhelyet. Választhatja bárunkon belül a 20 bárszékünk valamelyikét, kívül a tóparton az asztalok egyikét, élvezve a grill ételek széles választékát, a könnyű kis plédeket a tóparti nagy fák árnyékában, vagy a babzsákfoteleket és babzsákpuffokat a kiépített közel 110 m2-es stégen.

A POPUP Prizma Terasz bárki által könnyen megközelíthető, hiszen a Hősök térének közvetlen közelében található, így akár autóval érkezve a közeli parkolók bármelyikében könnyedén találni szabad helyet, vagy akár tömegközlekedést használva a megállóktól (troli, busz és kisföldalatti) 5-8 percnyi laza könnyed sétával elérhető. Az Olof Palme sétány elején,a Csónakázótó partján. Szinte eltéveszthetetlen

A POPUP Prizma Terasz bárki előtt nyitva áll és a főváros egy merőben új helyszíneként céges vagy privát rendezvényekre is egyedülállóan alkalmas. Állófogadások, szülinapi partik, partnertalálkozók és egyéb céges vagy privát rendezvények helyszíneként is örömmel állunk rendelkezésére.

POPUP Prizma Terasz logo

A helyszínt a Budapest Party Service üzemelteti, további információért kérjük keresse kollégánkat Nagy Csabát az alábbi elérhetőségeken.

Tel.: 06 1 429 9975

E-mail cím: info@budapestpartyservice.hu

Fotó összeállításunk elérhető a HOL Magazin facebook oldalán >>>Nagyobb térképre váltás


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing