Konferenciaközpont, mely minden igénynek megfelel.

A Gellért-hegy lábánál magasodó Bara Konferenciaközpont szeretettel vár helyszínbejárásra minden érdeklődőt, hogy saját szemükkel is láthassák, milyen lehetőségeket kínál a komplexum.

Hat rendezvényterme összesen 700 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Átrium termében nem jelenthet akadályt akár konferencia vagy esküvő megrendezése, hisz széksoros kialakításban 450 vendég is leültethető, a körasztalokkal berendezett teremben pedig 250 meghívott számára tudnak kialakítani kényelmes körülményeket.

Nincs szüksége ilyen nagy befogadóképességű teremre? Itt az sem jelent akadályt, ha csak 10 kollégájával szeretne egy megbeszélést lebonyolítani. Három szekcióterme 10 és 100 vendég között megbeszélések, tárgyalások, termékbemutatók és továbbképzések tökéletes helyszíne lehet.

Baráti összejövetelek számára a Székely terem a legideálisabb. Saját konyhájának, bárjának és az utcával való közvetlen kapcsolatának köszönhetően teljesen elszeparált helyisége a konferenciaközpontnak, így senki sem zavarhatja megf Önöket az önfeledt ünneplésben.

A hatalmas tetőablakokkal rendelkező nagyterem önmagában is rendezvénytípusok sorának lehet helyszíne, de a kisebb termekkel, előtérrel és étteremmel együtt nagy létszámú események megrendezésére igazán alkalmas.

A hat klimatizált rendezvényterem és a konferenciaközpont technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy a Bara Konferenciaközpont egyszerre 6 rendezvénynek is otthon adhasson.

Szüksége lenne vendéglátásra is? Ne habozzon, kérje a helyszínről! Saját tálalókonyhájának köszönhetően a központ biztosítani tudja a vendégek részére a helyszíni étkeztetést, így friss, helyben készült ételek kerülhetnek a meghívottak elé.

Bara Konferenciaközpont Étterem.

A szállást sem kell külön megoldania vidéki vendégei számára: a Bara Konferenciaközpont felett található Bara Hotel 250 vendég kényelmes elhelyezését tudja biztosítani.

A Konferenciaközpontot, frekventált elhelyezkedése még ideálisabbá teszi. A BAH-csomópont közelsége miatt, a helyszín remekül megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. Közvetlen közelében találhatóak a 8-as és 112-es buszok és a 61 villamos megállói. Személygépkocsival érkezők számára a szálloda saját, 120 férőhelyes őrzött parkolójában adódik parkolási lehetőség.

Összegezve: 6 rendezvényterem, vendéglátás és szállás. Itt tényleg mindent megtalál, ami egy sikeres rendezvény gördülékeny lebonyolításához szükséges!

További információkért, vagy helyszínbejárásra jelentkezésért keresse a Konferenciaközpont munkatársát:
Fraknói Gabriella, +3630 9994299 vagy fraknoi.gabriella@helyszinspecialista.hu


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing