Konferenciahelyszín a Rákóczi úton

Az Uránia Nemzeti Filmszínház Budapest forgalmas pontján, tömegközlekedési csomópontok közvetlen közelében magasodik. A velencei gótikus és keleti mór stílusjegyeket ötvöző épület, eredeti funkcióján túl, rendezvényhelyszínként is jó lehetőségeket tartogat.

A felújított nagyterem tökéletes helyszíne lehet konferenciáknak, céges előadásoknak, továbbképzéseknek és szimpozionoknak. A beépített hang- és fénytechnika, a páratlan fényerejű kivetítők helyben vannak, a bérleti díj fedezi ezeket is. A két kisebb terem akár önállóan, akár szekcióteremként kínál lehetőségeket. Nagy befogadóképességű ruhatár, kellő számú mosdó, méretes előcsarnok és vendéglátó terek teszik a helyszínt kompletté.

Uránia Nemzeti Filmszínház, mint konferenciahelyszín. HOL Magazin 2012.

A konferenciaterem technikai felszerelései között említést érdemel a mintegy 40 négyzetméteres vetítővászon, a 22,000 ANSI Lumen fényerejű projektor, az analóg és digitális bejátszóeszközök sora. Nem feledkezhetünk meg a Steinway professzionális hangversenyzongoráról sem.

A helyszín catering partnere a Comp-Let Event & Party Service.

 

Részletes információk >>>

Ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing