Konferencia, sikerre ítélve!

Rendezvényeinkhez mindannyian az ideális helyszínt keressük, ahol minden megvan. Olyan helyet szeretnénk, ahol magas színvonalú a technikai felszereltség, minden igényt kielégítő és rugalmasan alakítható termek vannak, képzett, problémamegoldó személyzet és kedves kiszolgálás vár, ízletes és széles ételkínálatból választhatunk.

Emellett jó lenne korlátlan számú parkolóhely, ízléses és inspiráló berendezés, csendes környezet – mégis legyen könnyen elérhető, lehetőleg a város szívében. Mindez irreális elvárás lenne? Szó sincs róla, ha a frissen felújított margitszigeti gyógy-wellness szállodát választjuk! 


Élménykonferenciák

Az egyedülálló, romantikus környezetben, a Margitsziget megnyugtató atmoszférájában - a város közepén, mégis távol a forgalom zajától – bármilyen rendezvényről legyen is szó, élményszámba megy! Hab a tortán, hogy a szállodában a konferencia résztvevőinek lehetősége nyílik a nap fáradalmait a gyógy- és wellness részlegben kipihenni, hogy másnap feltöltődve, újult erővel folytathassák a munkát. A stresszoldó, bársonyos termálvíz, frissítő szauna szeánsz vagy egy mélyen relaxáló masszázs csodákra képes!

Konferenciahelyszínek a Margitszigeten. HOL Magazin 2018.Friss enteriőrök, agyserkentő falatok

A nemrég lezajlott grandiózus felújítás nyomán rá sem ismerni a szállodára: a 11 felújított rendezvényterem és a kortárs dizájner bútorokkal berendezett lobby a pazar természeti környezet megnyugtató színeit idézi. A szemet gyönyörködtető enteriőrben a gondolkodást serkentő Healthy Choice kávészüneti falatok tudományos igényességgel válogatott alapanyagai segítenek a figyelem fenntartásában. A gasztronómiai élmény így járulhat hozzá a konferencia teljes sikeréhez. 
A rendezvényszervezés területén szerzett csaknem 4 évtizedes tapasztalattal itt pontosan tudják, mitől hatékony egy konferencia, mitől emlékezetes egy rendezvény – nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szakértelemre.

 Konferenciahelyszínek a Margitszigeten. HOL Magazin 2018.

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing