Koncertek, gyermek- és gasztronómiai programok a hétvégén a Várkert Bazárban

2016.03.31. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Koncertekkel, gyermek- és gasztronómiai programokkal várja az érdeklődőket szombaton és vasárnap a Várkert Bazár megújulásának második évfordulója alkalmából.

A Várkert Bazár két évvel ezelőtti megújítása óta számos saját, illetve befogadott programnak adott otthont, és több százezer magyar és külföldi látogató kereste fel az épületegyüttes különböző tereit - emelte ki Gyutai Csaba, a Várkert Bazár ügyvezető igazgatója a születésnapi programról a helyszínen tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

Kiemelte: a látogatószám is bizonyítja, hogy érdemes volt megújítani az épületet, hiszen a Várkert Bazárnak sikerült beépülni a város kulturális szövetébe és betöltenie eredeti hivatását.

A hétvégén az Öntőház udvaron és az épület kertjében játszóházzal, különböző interaktív és a gyerekeket megszólító programokkal várják a családokat, a forgalom elől elzárt Lánchíd utcában pedig koncertekkel készülnek. Fellép mások mellett a Kaláka, Deák Bill Gyula, Ferenczi György és a Rackajam, az Alma együttes, a Group'n'Swing és a Varidance táncprodukció is.

A gasztronómiai kínálatról a Magyar Street Food Egyesület gondoskodik, amelynek szervezésében egyebek mellett hazai kézműves söröket, minőségi és díjazott hamburgereket kóstolhatnak a látogatók. Vasárnap a programot tűzijáték zárja.

Gyutai Csaba beszélt arról is, hogy tovább folytatódik az a tavaly elindított sorozat, amelynek keretében a jeles ünnepnapokon összművészeti programokkal várják az épületegyüttes külső és belső tereiben a látogatókat. Legközelebb pünkösdkor rendeznek összművészeti eseményt.

 

 

MTI 2016. március 31., csütörtök 15:24


Cikkajánló
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve
- Igazi hungarikummal, lélegzetelállító környezetben ünnepelhetik a borok szerelmesei az államalapítás ünnepét.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing