Kolosszális Dupla Majális Mórahalmon

Igazi majálisi hangulat a Colosseum Hotelben, melyet a Vendégek most akár két egymást követő hétvégén is élvezhetnek!

A Colosseum Hotel kiváló programlehetőséget biztosít azok számára, akiknek még nincs ötletük, hogy mivel ünnepeljék május 1-jét.  

A Szegedtől csupán 20 km-re található wellness és konferencia szálloda, a Dél-alföldi régió egyik legismertebb gyógyfürdője, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett várja a wellness élményekre és majálisi hangulatra vágyókat!

Majális a Hotel Colosseumban. HOL Magazin 2013.

 Április 27-én és május 4-én Grill Partyt rendeznek a szálloda napozó teraszán, ahol a barbecue hangulatot korlátlan sör és grillkolbász fogyasztás biztosítja. A Grill Partyn túl a szálloda Vendégeinek a 26 medence, 15 szauna, továbbá 3 óriáscsúszda nyújtotta wellness élményekben lehet része,most kedvezményes, tavaszi árakon.
Akik a május 1-jét is szeretnék a fürdővárosban tölteni, azoknak sem kell messzire menni a szállodától, hogy szórakoztató programot találjanak.

Óriásbogrács. Hotel Colosseum. HOL Magazin 2013.

A Mórahalom határában található Nagyszéksós-tónál óriásbográcsban készítik a gulyást, melyet az érdeklődők díjmentesen kóstolhatnak és akár a tónál lévő bivalyrezervátumban található bivalygulyát is megtekinthetik.
Az újszegedi ligetben kedden és szerdán is a Majálisé a főszerep, ahol sztárfellépők, gyermekműsorok, kézműves foglalkozások, körhinták, vendéglátósok és egyéb érdekességek várják a kilátogatókat.

Dupla Majális csomagajánlat megtekintése  >>>

A Colosseum Hotel pünkösdkor is színes programok sorával várja a kikapcsolódásra vágyókat!

Tekintsék meg a pünkösdi ajánlatot!

 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing