Kitört a pesti bowling láz. A Bonus PS ajánlata

Tudta Ön, hogy a bowling az ókori Egyiptom bölcsőjéből - i. e. 3200-ból származik? Erre a tanúsítvány, hogy régészek egy piramis aljában a mai golyókhoz és bábukhoz hasonló eszközöket találtak. A játékot innen átvitték Babilóniába, majd Julius Caesar uralkodása idején Észak-Olaszországba is. A bowling azon formáját, melyet ma is játszunk, először egy Londonról szóló könyvben említették, melyet több mint 800 éve írtak.

Szeretné, hogy üzleti partnerei, vagy dolgozói valamilyen különleges élményben részesüljenek? Egy kicsit hódoljanak is az igen színes, meglehetősen látványos és roppant nagy népszerűségnek örvendő sportnak, mely az egyik legrégebbi játék a világon? Az ötletet máris szolgáltatjuk! Kérje hihetetlen ajánlatunkat az alábbi linken keresztül.

A fárasztó konferencia után, csak átsétálnak a Vendégek a szomszédos terembe és a hangulat biztosan a tetőfokára hág.

Az ország legújabb és egyben legmodernebb bowling-centere és szórakoztató központja, Budapest legnagyobb forgalmú csomópontján, az Örs vezér terén, a megújult Sugár Üzletközpont első emeletén várja látogatóit. A Sugár Bowling & Pub a 10 sávos, automata pályás bowling mellett hét professzionális biliárdasztalnak, dartsnak, csocsónak és egy sport pubnak is helyet adó szórakoztató központ, ahol a látogatók közel 1500 m2-es területen több kivetítőn és LCD televízión követhetik az aktuális sporteseményeket.

Az akár 250 fős befogadóképességű Sugár Bowling & Pub ideális helyszín lehet céges összejöveteleknek, csapatépítő tréningeknek, konferenciáknak, kihelyezett meetingeknek, születésnapi partyknak, baráti társaságok és családok rendszeres vagy ünnepi rendezvényeinek megtartására.

Meglepetésként a fogadóitalt (friss házi limonádé és az Original Coca Cola) és az asztalokra bekészített 60-as évek amerikáját idéző cukorkülönlegességeket ajándékba adjuk a kedves Vendégeinek!

www.bonusparty.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing