Kis magyar sikertörténet

Egy puha szaténszalagot húzva nyitom ki azt az ajándékdobozt ami reggel óta az íróasztalon csábít. Kandírozott narancshéj csokival mártva. A Gerbeaud ügyféltalálkozójáról elköszönvén, az ajtóban kaptam. Az íze elkábít. Ugyanúgy elkábít, mint a Vörösmarty téri cukrászda különtermének különleges hangulata, a mosolygós pincérek kedves invitálása egy aperitifre, magvas rúdra, vagy egy finom falat káposztás haséra. Nyüzsgés, látvány, ízek, családias vendégszerető fogadtatás.

Házigazdánk, Pintér Katalin egy filmet mutat be a családról, a Gerbeaud történelméről, a Michelin- csillagos Onyx étteremről, mint Budapest egyik büszkeségéről, a minőség iránti feladhatatlan elkötelezettségükről és arról a csodálatos növekedésről, ami a Vörösmarty téren kezdődött, Tokión keresztül nemzetközivé tette a nevet, és budai polgárok örömére a jövő év elején Budán nyíló új cukrászda-bisztróról mely, megnyitásával új értéket adhat fővárosunk hegyvidéki régiójának.

Pintér Katalin üdvözlő beszéde a Gerbeaud ügyféltalálkozóján. HOL Magazin 2014.

Becsülendő teremtés az Övék. Mindazonáltal a legkedvesebb gondolat mégis az volt számomra, hogy a növekedés nem jár együtt a multinacionális cégekre jellemző, az embert robotként elkönyvelő viselkedéssel. Fontos az egyén, fontos a hazai minőség és ennek céljából a konyhatechnológiába igyekeznek egyre inkább bevonni a saját tanyájukról származó termékeket.

Gerbeaud ügyféltalálkozó a siker kovácsaival. HOL Magazin 2014.

Mindezt igazolva megkóstolhattam egy igazi kakaspörköltet. Akár rákérdezhetnénk: mit keres ez az egyszerű étel a luxusétterem ügyfélpartijának svédasztalán. Tökéletes íz élmény. Tanyasi kakas, ress-ropogós kenyér, házi nokedli, tejfölös uborkasaláta. Mintha 10 éves gyermekként a nagymamám konyhájában találtam volna magam.

Gerbeaud ügyfélparty. HOL Magazin 2014.

Pedig körülöltem nagyvilági nyüzsgés, elegáns kosztümök, jól szabott öltönyök, elégedett arcok, a chaffinghez visszajáró vendégek, zongoraszó, kristálycsillárok, harmónia...

Gerbeaud üzenet: Ez a miénk, a mi ízünk, a legmagasabb minőségben tálalva.

Gerbeaud édességválaszték. HOL Magazin 2014.

A desszertek elkápráztatnak: macaronok, trüffeles bonbonok, az ellenállhatatlan konyakmeggy, ízük még itt a számban, felejthetetlen mint annak a rúd Gerbeaud narancsívnek ami írás közben folyton a kezembe kerül. Kihagyhatatlan luxus. Köszönjük Gerbeaud.

Gerbeaud ügyfélparty. HOL Magazin 2014.

Katrics Krisztina

Fotók: Déber Gábor

Specia Kommunikációs Ügynökség

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing