KirályHúsz Rendezvényház

A Király utca 20. alatt megnyíló, korszerű szállodaépületben elhelyezkedő KirályHúsz Rendezvényház  összesen 8 rendezvényteremmel áll a rendezvényüket szervezők rendelkezésére. Ismerkedjenek meg ezekkel! Tartsanak velünk!

Ezek közül négy nagyterem a valóban “királyi” hangulatú pinceszinten látogatható. A hatalmas, boltíves terek pompás lehetőségeket tartogatnak akár céges rendezvények számára, akár a privát élet eseményeinek. Összesen 250 négyzetméteren szervezhetőek itt programok.  A helyszín jól megközelíthető közvetlenül az utcáról is, de ezzel párhuzamosan a földszinti rendezvénytermek felől is.

KirályHúsz Rendezvényház, Albatros Party Service. HOL Magazin

A Király utcáról belépve, a földszinten az Átrium terem tárul fel előttünk. E terem természetes megvilágítással is rendelkezik. Direkt összeköttetésben áll az előadóteremmel és a tárgyalókkal, valamint a Király Pince termeivel. Ebből fakadóan remek hátteréül szolgálhat összetett  rendezvények, nagy létszámú céges partik számára is.
Önállóan értelmezve a termet, sajtótájékoztatók vagy konferenciák lelhetnek benne otthonukra. A rendezvényhelyszín technikailag jól felszerelt, akadálymentesített.

KirályHúsz Rendezvényház, Albatros Party Service. HOL Magazin

KirályHúsz, mint esküvőhelyszín
A Rendezvényház termei ideális megoldást nyújtanak mennyegzők szervezéséhez. Belvárosi elhelyezkedése kiváló megközelíthetőséget és kényelmes kapcsolatokat eredményez. A fölötte kialakított szálloda színvonalas szállással gondolkodhat a meghívottakról.
A Király Pince termei akár felfokozott hangulatú lakodalmak számára is tökéletesek lehetnek. Az Átrium terem és a földszinti termek hagyományos esküvők, vagy az egyházi - polgári szertartások számára jelenthetnek megoldást.

Alaposabb információk a rendezvényhelyszínről itt lelhetők >>>
Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel lehetősége >>>
A KirályHúsz Rendezvényház catering partnere az Albatros Party Service >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing