KirályHúsz. Esküvőhelyszín a Belvárosban.

Patinás belvárosi palotában várja az esküvőjüket tervezőket a KirályHúsz Rendezvényház. Termei ideális megoldást nyújtanak menyegzők szervezéséhez.

A földszinti termek tradicionális esküvők, vagy az egyházi - polgári szertartások számára garantálnak tökéletes helyszínt. Természetes fénnyel megvilágított terei, az ólomüveggel fedett belső átriuma különleges hangulatot kölcsönöznek az eseménynek. A két nagyteremben összesen 140 vendég foglalhat helyet kerek asztaloknál, elegendő teret hagyva a tánctérnek, italpultoknak, zenekarnak is.

A Király Pince termei akár felfokozott hangulatú lakodalmak számára is tökéletesek lehetnek.Itt aztán semmi sem szab határt a jókedvnek! A boltozatos pincecsarnokok - közvetlen konyhai kapcsolattal - a belvárosban páratlan adottságokkal kényeztetik a rendezvényt szervezőket.

A teljes helyszín, két szinten és több teremben akár 500 vendég színvonalas ellátására is elegendő térrel bír.

A Rendezvényház belvárosi elhelyezkedése kiváló megközelíthetőséget és kényelmes kapcsolatokat eredményez. Az épületben működő hotel színvonalas szállással gondolkodhat a meghívottakról.

Alaposabb információk az esküvőhelyszínről itt lelhetők >>>

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel lehetősége >>>

A KirályHúsz Rendezvényház catering partnere az Albatros Party Service >>>


Cikkajánló
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.
- Novemberi és decemberi események a Prónay-kastély életében.
- A Várgondnokság Nkft. kapja vagyonkezelésbe a Citadellát

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing