Kinnarps House - konferenciatermek az üzleti negyedben

A főváros legfontosabb üzleti negyedében, a Váci út mentén magasodik a Kinnarps House irodaház. A skandináv vállalat budapesti központjában is a letisztult design ötvöződik a minőség iránti kompromisszummentes elkötelezettséggel.
Az épület több rendezvénytermet is kínál a rendezvénypiac szereplőinek.

Kinnarps House Konferenciaközpont recepció. HOL Magazin 2010.

Az első emeleti Jarl konferenciaterem széksorosan mintegy 120 vendég kényelmes elhelyezésére alkalmas. Saját berendezésekkel és bútorzattal ellátva, minőségi és gyors megoldást kínál a rendezvényt szervezők számára. Konferenciák, tréningek és előadások ideális helyszíne, de tökéletes válasz a termékbemutatók vagy egyéb céges rendezvények számára is.
Magas szintű rendezvénytechnikai felszerelésével is megrendelői kedvében jár: a termeberendezések intelligens vezérlése, a beépített prezentációs PC, a video felvételi és lejátszási lehetőségek, a mikroportok és mikrofonok ugyanúgy rendelkezésre állnak, mint a videokonferencia lehetősége vagy a tolmácsberendezések opcionális használata.

Kisebb rendezvények, tárgyalások vagy értekezletek számára a szekcióterem a megoldás. Figyelembe véve a piac igényeit, ezt óradíjas formában is elérhetik a megrendelők.

Mindezen előnyök ötvöződnek a belső átriumos irodaház nyújtotta kényelemmel és a kivételesen jó közlekedéssel. A helyszínen működő Átrium Kávéház is szívesen vállalja a rendezvények ellátását, de nincsen akadálya a saját catering megjelenítésének sem.

Ajánlatkérés, érdeklődés >>>

Bővebb információk >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing