Kihagyhatatlan Csákvári festivál

2019.04.15. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Akik igazán jó programokra, finom ízekre, sportra és kultúrára vágynak egyszerre, azok nem telhetetlenek, hanem igazi „ínyencek”. Nekik mindenképp ott kell lenni 2019. 05. 11-én a Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár rendezvényen.

Az emberek igenis szeretnek szórakozni, kikapcsolódni, otthonról kimozdulni. Még jobban szeretik, ha olyan programot találnak, ahol az egész család együtt töltheti a szabadidejét úgy, hogy közben mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot. Ezt az igényt ismerték fel a fesztiválszervezők. Nem véletlen, hogy egyre több, magának országos hírnevet szerző rendezvény nőtte ki magát az utóbbi néhány évben. Valószínű, hogy az idén debütáló Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár is beáll a sorba, s néhány év múlva már a nagy hagyományokkal bíró fesztiválok közt emlegetik majd. Erre minden esélye megvan, hiszen a 2019. május 11-én megrendezésre kerülő Naturfeszt olyan vonzó programokat kínál, ami előre láthatóan nagyot fog szólni, így aki lemarad, utólag nagyon fogja bánni.

Vértes Szíve Csákvár. HOL Magazin 2019.

Mitől lesz olyan nagy durranás?

Először is, már maga a helyszín is varázslatos. A Vértes hegység szélén elhelyezkedő kisváros, Csákvár bővelkedik természeti kincsekben és kulturális emlékekben. Ugyanakkor az ország minden pontjáról jól megközelíthető település.

Másodszor, a programkínálat minden igényt kielégít. A rendezvény elsősorban a családoknak, a kerékpáros, bakancsos és lovas túrázóknak kínál programokat.

Lesznek gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, környezettudatos élményprogramok, lesz művészi kerékpárbemutató, amatőr és profi kerékpárverseny, családi városkerülő biciklitúra, lovastúra, gyermek lovagoltatás, egészséges életmód tanácsadás, pusztabuszozás, gyalogtúra. A kerékpáros versenyek profi szervezéséről Szalontay Sándor pályakerékpáros magyar bajnok gondoskodik.

Mindezek mellett fellép a Palinta Társulat, bemutatkoznak a csákvári Dallam AMI néptáncosai, a Bohemian Acoustic, a rendezvényt pedig a TNT „Track” fellépése zárja.

A regisztrált résztvevőknek ingyenes ebéddel kedveskednek a szervezők, illetve közöttük egy Cube kerékpárt is kisorsolnak a nap végén.

A rendezvény helyszíne Csákváron a Szent Mihály tér.

 


Cikkajánló
- Szüreti Gördülő Dűlők a Villányi borvidéken
- L’art pour l’art Társulat
- Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással
- S/ALON BUDAPEST 2019.
- Somlói Juhfark Ünnep 2019

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing