Kígyózó sor a Buddha-Bar Hotel előtt...

Pénteken a marketing és média szakma együtt idézte meg a 20-as évek hangulatát egy exkluzív party keretein belül, a Buddha-Bar Hotelben rendezett Midnight Meetingen. 
A mára már valódi rendezvénysorozattá fejlődött Midnight Meeting egy találkozóhely, ahol a fergeteges hangulat mellett a szakma hangadói, véleményformálói tapasztalatot cserélnek, kikapcsolódnak, lazítanak. 

Egy este, amelynek célja a felhőtlen szórakozás mellett egyben a kapcsolatépítés is.
Gájer Bálint
, a Voice-ból ismert énekes, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel szórakoztatta a Vendégeket. Utána a Bóbis László vezette Happy Hoppers, a kornak megfelelően felöltözött csapatával egy kis tánc show-t adott elő, amelybe később a közönség is beszállt, hiszen a vendégek rögtönzött swing-oktatásban részesülhettek. Az est fénypontjaként Zoób Kati, Magyarország vezető divattervezője mutatta be legújabb kollekcióját, amelyet eddig még sehol máshol nem láthattunk. Az ötcsillagos szálloda különleges díszlete volt a nemes anyagokból, selymekből, puha bőrökből és flitterekből készített ruhakölteményeknek.

Az est folyamán a szervezők, értékes nyereményeket sorsoltak ki együttműködő partnereik felajánlásával, így többen is ajándékokkal térhettek haza.

A Midnight Meeting hangulatáról nagyszerű ízelítőt kaphatunk az alábbi linken található képgalériában.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.613390868725508.1073741827.384195108311753&type=1


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing