Kiállítási lehetőség a rendezvényszervezők konferenciáján

Kiállítók jelentkezését is várja a MaReSz ez évi rendezvényszakmai konferenciájára, az EVENT TOUCH-ra. A korábban MaReSz Napként ismert rangos esemény, melyet 2014. március 18-án a Pesti Vigadóban tartanak, rendezvényszervezőknek és szolgáltatóknak egyaránt kiváló alkalom a szakma előtti bemutatkozásra.

A felújított Vigadó impozáns terei páratlan hangulatot adnak a rendezvénynek. A konferencia ideje alatt a kiállítóknak a Díszterem Dunára néző folyosóján tágas bemutatóteret, a kötetlen beszélgetésekhez társalgót és játékszobát alakítanak ki a szervezők. Az esemény közel kétszáz rendezvényszakmai résztvevőjét a MaReSz gasztronómiai tagozata különleges ételválasztékkal várja.

A konferencia programjának összeállításakor a szervezők a sokszínűségre és a könnyedségre törekedtek. Az előadások során többek között szó lesz hazánk új kongresszusi központjának megvalósulásáról, az információtechnológia és a közösségi média újdonságairól, a rendezvények biztonságtechnikai követelményeiről, továbbá gasztronómiai, technikai, környezetvédelmi és adóügyi kérdésekről.

Az Event Touch konferencia programja , a kiállítói jelentkezési lap és a konferencia részvételi lap letölthetők innen, vagy a www.maresz.hu weboldalról.

A kiállítói jelentkezéseket 2014. március 7-ig várják a szervezők!

A konferenciára folyamatosan fogadják a jelentkezéseket.

A részletekről érdeklődni lehet a horvath.agnes@maresz.hu e-mail címen vagy a 70/219-1023-as telefonon, Horváth Ágnes főtitkárnál.


Cikkajánló
- BGE_Hungast együttműködés a gyakorlati képzésért
- A jó éttermek már nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz kávét adjanak
- Gin-tonic bérlet a Várkert Bazárban
- Mit együnk és mit ne, hogy jól aludjunk?
- Gyógyfüvek és az influenza

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing