Kétnapos libator és újborünnep a Lázár Lovasparkban

Szombaton és vasárnap a Márton-napon elengedhetetlen, libából készült finomságokkal, illetve kiváló pincészetek boraival várják a hagyományok és a gasztronómia szerelmeseit a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban. 
A festői környezetben, 9 hektáron elterülő, Budapesttől mindössze 35 kilométerre lévő lovasparkban immár tizenegyedik alkalommal rendeznek Márton-napi fesztivált felnőtt- és gyermekprogramokkal kiegészítve - tájékoztatta az MTI-t Dobes Sheila értékesítési menedzser.

Mindkét nap délelőttjén kemencében sült sajtos, tejfölös, fokhagymás lángossal, libatepertővel és pálinkával köszöntik a vendégeket, hogy "megágyazzanak" a korlátlan fogyasztást lehetővé tévő svédasztalos ebédnek. A menüben természetesen főként "libás" fogások szerepelnek, melyeket a három pincészetből érkező újborokkal lehet majd leöblíteni.

A fogathajtó világbajnok Lázár testvérpár által létrehozott domonyvölgyi birtokon - mely kedvelt esküvői helyszín és turisztikai célpont is - mindkét napon több lovasbemutató, kocsikázás és futószáras lovagoltatás színesíti a programot. A gyerekek kézműves foglalkozásokon és a kalandpark eszközein tehetik próbára ügyességüket, de arcfestéssel és gyermekelőadással is kedveskednek nekik a szervezők.

A Márton napi vigasságra közel 400 vendéget várnak – tette hozzá Dobes Sheila.

 

MTI 2012. november 7., szerda 19:01


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing