Két rendezvényteremmel bővült az Academy Golf Budapest

A főváros egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszínén egy 55 négyzetméteres és egy 33 négyzetméteres, természetes fényű, technikailag tökéletesen felszerelt termet alakítottak ki. Az új termekkel, a két elegáns tárgyalóval és az ötven fős, panorámás étteremmel az Academy Golf Budapest ideális megoldás a legkülönbözőbb események, üzleti megbeszélések, tréningek, évzáró rendezvények szervezésére.

A főváros szívében található golfpálya a budai hegyekre néző egyedi kilátásával ősszel és télen is igazi természet közeli élményt nyújt. A zöldövezeti rendezvényhelyszín magas színvonalú catering szolgáltatásokkal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja a vendégeket. A létesítmény autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Academy Golf Budapest. HOL Magazin 212.  

Tartsa év végi rendezvényét egy különleges helyszínen, az Academy Golf Budapest golfpálya klubházában! Karácsonyi környezet, elegáns miliő, profi kiszolgálás várja a vendégeket egy hatalmas, hóval borított park közepén, Budapest szívében - ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

 

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

Karácsonyi menüajánlataink >>> 

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing