Kerékpárút épült Siklós és Nagyharsány között

2015.07.09. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Turizmus

Kerékpárúton is bejárható a Harkány-Siklós-Villány közötti távolság a Siklóst Nagyharsánnyal összekötő, szerdán átadott bicikliútnak köszönhetően.
Léber Gábor, Kisharsány független polgármestere az eseményen azt mondta: a Villány és Nagyharsány, valamint a Harkány-Siklós kerékpárút már korábban elkészült, összekötésükhöz a Kisharsányt is érintő Siklós-Nagyharsány szakasz hiányzott.

A teljes egészében európai uniós pályázati támogatásból finanszírozott beruházás keretében a 7,5 kilométer hosszú új útszakasz mellett Kisharsányban kerékpárospihenő és bicikliszervíz, Nagytótfaluban pihenőház is létesült - jegyezte meg.

Hozzátette: a fejlesztés a biztonságos közlekedést szolgálja, egyben kedvező hatással lehet a térség gazdaságára - jegyezte meg.

Léber Gábor utalt rá, hogy a térségben igen élénk a fürdő- és borturizmus, a kerékpárútnak köszönhetően nőhet a térségben működő vállalkozások bevétele és új munkahelyek jöhetnek létre.

 

MTI 2015. július 8., szerda 16:22


Cikkajánló
- A Pannonhalmi Főapátság sörfőzdéjének új sörei
- 4. Belvárosi Sörfesztivál 2020. szeptember 1-6. Szabadság tér
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing