Kerekdomb Fesztivál és Bormustra lesz Tokaj-Hegyalján

2016.08.10. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Színházi előadások, koncertek és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket szeptember 23. és 25. között a tállyai Kerekdomb Fesztiválon és Bormustrán a tokaj-hegyaljai Tállyán.

A szervezők tájékoztatása szerint a Momentán Társulat a RögvEst, a Nézőművészeti Kft. A fajok eredete című előadást mutatja be. Varró Dániel interaktív programmal készül, Molnár Krisztina Rita novellákból és versekből olvas fel.

A fesztiválon fellép a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Duó, a Virtuózok, Fassang László orgonaművész, a Budapest Bár, DJ Bordee és a Kiscsillag. Kelemen Barnabás és Kokas Katalin hegedűművészek hangversenyén Leclair, Spohr, Bartók, Mozart és Wieniawsky művei hangoznak el. Weöres Sándor A teljesség felé című műve a Kaláka, Szalóki Ági és Szirtes Edina Mókus előadásában szólal meg.

A látogatók kreatív kirándulásokon, pincetúrákon, borkóstolókon, gasztrokalandokon és kulturális programokon vehetnek részt. A három napos rendezvényre leköltözik a Hosszúlépés csapata, hogy a főváros után Tállya történetét és titkait tárja fel.

A gyerekeket Ringató-foglalkozás, futóverseny, kézműves foglalkozás és vásár is várja a Művészetek Völgye szervezői és a Tállyáért Egyesület közös fesztiválján.

 

 

 

 

MTI 2016. augusztus 7., vasárnap 9:42

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing